Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε στάδιο ανάπτυξης μπαίνει το Forza Horizon 6, σύμφωνα με αγγελία εργασίας

*
Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την κυκλοφορία του Forza Horizon 5 και η Playground Games ήδη μπαίνει σε τροχιά για την ανάπτυξη του επομένου παιχνιδιού της σειράς, σύμφωνα με αγγελία εργασίας που δημοσίευσε.

Στην αγγελία εργασίας που δημοσίευσε, η Playground Games αναζητά ένα Level Designer που θα στελεχώσει την ομάδα του Forza Horizon, ώστε να γίνει “μέλος μιας ομάδας ανάπτυξης για τίτλο AAA” ενώ αναφέρεται παράλληλα πως θα αναλάβει την ευθύνη για ένα μεγάλο κομμάτι στον σχεδιασμό του παιχνιδιού, καθώς και την διαχείριση μιας ομάδας εργαζομένων. Για την ώρα δεν είναι επιβεβαιωμένο πως η θέση εργασίας αφορά το Forza Horizon 6, ωστόσο είναι ήδη γνωστό ότι το Forza Horizon 6 θα χρειαστεί πάνω από πέντε χρόνια ανάπτυξης, ενώ η Microsoft ήδη εστιάζει στο επερχόμενο Forza Motorsport που παρουσίασε στο Xbox Showcase το 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*